Delegacija skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu, posjetili su danas slobodnu zonu Luke Bar.

Delegacija skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu (2)

Delegacija skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu, u sastavu: Vladan Raičević, Milo Božović, Raško Konjević, Dragan Krapović, i poslanik Luiđ Škrelja, posjetili su danas slobodnu zonu Luke Bar.
Članovima Odbora prezentovana je istorija poslovanja Luke Bar, i predstavljeni su postulati u radu.
Predstavnici Luke Bar konstatovali su, kako je saopšteno iz Skupštine, da je u proteklom periodu postignuto značajno unaprijeđenje sistema bezbjednosti, a predstavljeni su i podaci o broju aktivnih ugovora o obavljanju djelatnosti koje se odnose na skladištenje cigareta, kao i o automatizovanom informacionom sistemu za registrovanje i čuvanje podataka.

Na sastanku je bilo riječi i o privatnim skladištima u Luci Bar, kao i o Odboru direktora tog preduzeća koje, kako navode iz parlamenta, radi na poboljšanju bezbjednosnog sistema.
Članovi Odbora obišli su i magacine Luke Bar u kojima se skladište cigarete.
Ispred “Luka Bar” AD, sastanku su prisustvovali: Slađana Perišić, predsjednica Odbora direktora, Savo Vujošević, zamjenik predsjednika Odbora direktora, član Odbora direkotra Milivoje Radović, Izvršni direktor Ilija Pješčić, Pomoćnik izvršnog direktora Deda Đelović, Dragutin Niković, Pomoćnik ID, Dragan Šćekić, Direktor sektora Razvoja i Mladen Bulatović, Oficir bezbjednosti.
Izvor: Portal Vijesti

en_USME