RIBOLOVNI DAN U LUCI

ribolovni-dan2

U akvatorijumu Luke Bar, u nedjelju, 14 maja održaće se ribolovni dan, podijeljen u dva događaja.

Prvi je Državno prvenstvo za juniore do 16 godina – štapom sa uređene obale u organizaciji Saveza za sportski ribolov sa udruženjem ribolovaca iz Bara, gdje „Luka Bar“ AD pruža logističku podršku. Drugi događaj je vid rekreativnog takmičenja, gdje je „Luka Bar“ AD organizator, dok su Udruženja ribolovaca iz Bara i Savez za sportski ribolov podržali ovu inicijativu.

Uz poštovanje zakonskih odredbi i pribavljanjem saglasnosti nadležnih institucija, naša Kompanija otvara vrata ljubiteljima ribolova. Prvi put organizujemo ovakav događaj, a koristimo priliku da promovišemo hibridni autobus u cilju ekološki održivog transporta, jačanje zdravih stilova života, unapređenje sportskog turizma, očuvanje zaštite životne sredine i podržimo ribolovna udruženja.

Svi učesnici u događaju “Ribolovni dan u Luci” dužni su da posjeduju dozvolu za ribolov,  obezbjede štap, sa maksimalno tri udice, prirodnim mamcem.

Okupljanje učesnika predviđeno je za 7:30 h ispred Upravne zgrade Luke Bar, odakle će učesnici  biti prevezeni lučkim hibridnim autobusom do lokacija predviđenih za događaj.

Pozivamo sve zainteresovane da se već od danas prijave na mail [email protected] ili pozivom na broj telefona +382 30 300 428. Prijave se mogu podnositi do 11. maja. Takođe, zainteresovani se mogu prijaviti i kod jednog od pet udruženja ribolovaca u Baru.

en_USME