Predstavljen inovativni sistem zaštite kritične infrastrukture u  Luci Bar

Luka Bar - iLoq Fotografija1

U cilju održavanja najvišeg nivoa bezbjednosti operatora kritične infrastructure i kontinuiranog unapređenja sposobnosti upravljanja kompleksnim bezbjednosnim sistemima u javnom i privatnom sektoru, Luka Bar je u saradnji sa Asocijacijom menadžera bezbjednosti Crne Gore, danas organizovala prezentaciju revolucionarnog rješenja za digitalno zaključavanje u kritičnoj infrastrukturi.

To je bila prilika da se privredni subjekti u Crnoj Gori upoznaju sa iLOQ sistemom za digitalno zaključavanje, koje radi bez baterija, kablova i bez ključeva.

Skup su otvorili izvršni direktor Luke Bar, Ilija Pješčić i predsjednik Asocijacije, Dragan Radulović.

Prezenteri su bili ovlašćeni predstavnici iLOQa za Adriatik regiju, kompanije ID SHOP iz Slovenije i CP SECURITY GROUP iz Srbije.

 

Događaju su prisutvovali  Nikola Terzić, v.d direktora Uprave policije i Zoran Kujović, generalni director Direktorata za bezbjednosno – nadzorne poslove, MUP CG.

iLOQ sistem za zaključavanje koji se zasniva na snažnoj digitalnoj autentikaciji – savršeno je rješenje za prostorije sa velikim protokom ljudi i nekoliko slojeva bezbjednosti. Funkcionalna, pouzdana i nfrastrukturna postrojenja od vitalnog su značaja za nesmetano funkcionisanje modernog društva i predstavljaju poseban izazov kad su u pitanju sistemi za zaključavanje. iLOQ ispunjava stroge zahtjeve i pri tom obezbjeđuje da se svakodnevni zadaci obavljaju neometano.

Luka Bar će biti prvi operater kritične infrastrukture u Crnoj Gori koji će instalirati demo verziju najsavremenijeg iLOQ S50 sistema. U narednom period Asocijacija i iLOQ će sačiniti plan besplatne instalacije demo verzije i za ostale zainteresovane operatore kritične infrastrukture u CrnojGori.

en_USME