ŽOK „Luka Bar“ ima šampionske ambicije

ZOK Luka Bar - Fotografija-1

Danas su u kancelariji kluba Ugovore potpisale Teodora Čavić, Dijana Vuković i Tijana Tvrdišić.

Teodora Čavić,koja igra na poziciji primača servisa godinama je bila kapiten i jedna od najboljih igračica gradskog rivala Galeba. Nije tajna da je ŽOK “Luka Bar” i ranijih godina bio zainteresovan za Teodoru. Bez ikakve sumnje očekujemo da će njeno ogromno iskustvo biti od velikog značaja u borbi za titulu predstojeće sezone.

Dijana Vuković je ponikla u ŽOK”Luka Bar”. U međuvremenu je igrala i sticala iskustvo u Rumuniji, a prethodne sezone u Herceg Novom.Igra na poziciji korektora i u prethodnoj sezoni bila je nosilac igre i prvi poenter šampiona i osvajača Kupa ekipe Herceg-Novi.

Dijana je standarna reprezentativka i jedna od uzdanica selektora Krunića u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Tijana Tvrdišić se takođe vraća u ŽOK “Luku Bar”, a u međuvremenu je, isto kao i Dijana igrala u Rumuniji i posljednje dvije sezone u Herceg Novom.Igra na poziciji tehničara i sigurni smo da će njeno iskustvo i kvalitet biti veliki podsticaj za ostale igračice,a nama u upravi kluba daje nadu da se možemo ravnopravno uključiti u borbu za najveći plasman. Tijana je startni tehničar reprezentacije, a time i veoma važna spona koja treba da inspiriše saigračice u timu selektora M.Krunića.

Predsjednik Upravnog odbora ŽOK „Luka Bar“ Nenad Vujanović: 

Izuzetno sam zadovoljan pojačanjima za predstojeću sezonu i kao što sam najavio, doveli smo tri vrlo kvalitetne i iskusne igračice,što garantuje da će se u Baru igrati atraktivna odbojka. Ono što je vrlo važno radi kontinuiteta, produžili smo saradnju sa nosiocima igre iz prethodne sezone, izuzev korektorke Kristine Božović i tehničarke Poline Šlester. Ovo je i prilika da se zahvalim Kristini i Polini na zalaganju, požrtvovanosti i u krajnjem, što su doprinijele dobroj sezoni igrajući u ŽOK “Luka Bar”. Želimo im sve najbolje u životu i u njihovom budućem sportskom angažovanju.

Na kraju, veliku zahvalnost dugujemo kompaniji “Luka Bar” AD na čelu sa Izvršnim direktorom Ilijom Pješčićem. Luka Bar već 30 godina daje primjer drugim kompanijama kako se društvena odgovornost sprovodi, po mom dubokom ubjeđenju, na najbolji način.

Koristim priliku da se zahvalim i našim sponzorima čija nam podrška mnogo znači u ostvarivanju naših sportskih ciljeva.

en_USME