ŽOK

ŽOK „Luka Bar” prvi na polusezoni prvenstva CG u odbojci

U Prvoj crnogorskoj ligi za žene, odbojkašice Luke Bar završile su polusezonu na prvom mjestu sa ostvarenih 8 pobjeda i jednim porazom.
Naše djevojke, iako u podmlađenom sastavu, u odnosu na prošlogodišnju takmičarsku sezonu u kojoj su osvojile prvenstvo, potvrđuju višegodišnju dominaciju u ženskoj odbojci i zasluženo se nalaze na prvom mjestu na kraju ove polusezone.
Naredne sedmice je šesnaestina finala Kupa Crne Gore, a ŽOK “Luka Bar” za osminu finala Kupa očekuje protivnika.

Izvor: www.oscg.me

Odbojkašice Luke Bar pobjednice 25. “Port Cup-a”

Aktuelne šampionke Crne Gore odbojkašice Luke Bar, pobjednice su 25. “Port Cup-a” koji je od petka do nedjelje igran u SD “Topolica”. U konkurenciji Srbijanke 014 (Srbija), Marina Kaštele (Hrvatska) i Gacka (BiH), Baranke su upisale sve tri pobjede.

U poslednjem trećem kolu, “sirene” su danas savladale Srbijanku 014 iz Valjeva sa 3:1 u setovima.

Iako su gošće, članice Prve lige Srbije, dobile prvi set na razliku, u nastavku su domaće zaigrale daleko kvalitetnije i zasluženo se okitile novim peharom tradicionalnog međunarodnog takmičenja.

Baranke su na otvaranju turnira u petak pobijedile Gacko 3:0, dok su dan kasnije bile bolje od Marina Kaštele 3:2.

U drugom meču trećeg kola, Gačanke (članice Premijer lige Bosne i Hercegovine) su pobijedile Kaštelanke (članice Super lige Hrvatske) sa maksimalnih 3:0.

Pehare pobjedničkoj ekipi, kapitenki Luke Bar Danijeli Bajraktarović

i najboljoj odbojkašici turnira Dušanki Petrović (članica domaćeg sastava) uručio je šef stručnog štaba Luke Bar Vladimir Milačić.

Jednodušna je ocjena da je turnir bio kvalitetan i ujednačen za ovu fazu priprema u kojoj se nalaze sve ekipe i da su domaće više nego zasluženo upisale sva tri trijumfa.

(Preuzeto sa www.barinfo.me)

en_USME